Menu


Houtland Culinair 

Menu Houtland Culinair € 45.00  

Trio van verrassende aperitiefhapjes

Huisgemaakte garnaalkroket
gebakken langoustinestaarten, kruidensla, citroen

&

Angus beef 
seizoensgarnituur, portsaus
krieltjes

of
Gebakken grietfilet
seizoengarnituur, blanke boter met bieslook

Tulpje gevuld met vanille-ijs
warme chocolade

of


Koffie of thee met zoetigheden




Menu Februari   

Trio van verrassende aperitiefhapjes

&

Trio van Zeeuwse oesters
gegratineerd, gemarineerd
cru

Tournedos van tongschar
duxelle, mosselen
curry

Angus beef “Rossini”
foie gras gebakken, groentepalet
krieltjes

Gebakken clementines
nougat-ijs, passievruchtencoulis
speculaascrumble


Prijs menu € 55.00
Aperitief, wijnen, koffie of thee met zoetigheden € 77.00




Menu Maart   

Trio van verrassende aperitiefhapjes

&

Gerookte eendenborst
coquille, sakura, soya
sweet chili

Licht gebakken zalmhaas
couscous, garnalen
kippenvelouté

Op vel gebakken kabeljauwrug
choucroute,kervelsaus
pastinaakpuree

Duo van chocolademousses
wit, fondant, vanille-ijs
hot cocolate


Prijs menu € 55.00
Aperitief, wijnen, koffie of thee met zoetigheden € 77.00





Facebook

Villa Maciek

Contactgegevens:

Dining Villa Maciek
Stefaan & Conny
Jonckheere-De Meyer


Aartrijkestraat 265
8820 Torhout

Tel/Fax: 050/222. 696
maandag en dinsdag gesloten