Menu


Houtland Culinair 

Menu Houtland Culinair € 45.00  

Trio van verrassende aperitiefhapjes

Huisgemaakte garnaalkroket
gebakken langoustinestaarten, kruidensla, citroen

&

Gelakte eendenborst “Bekegem”
gegrilde knolselder, foie gras
krieltjes
of
Gebakken grietfilet
seizoengarnituur, blanke boter met bieslook

Tulpje gevuld met vanille-ijs
warme chocolade

of


Koffie of thee met zoetigheden




Menu Januari 2019   

Trio van verrassende aperitiefhapjes

&

Rozige duiffilet
gelakt boutje, langoustine
bloemkoolcouscous, zoet-zuur

Canadese kreeft, garnalen
butternut, lichte bisque
basilicum

Grietfilet, oester Champagne
groene kool, Pomerolsaus
aardappelmousseline

Verrassend Nieuwjaarsdessertbord


Prijs menu € 55.00
Aperitief, wijnen, koffie of thee met zoetigheden € 77.00




Menu Februari   

Trio van verrassende aperitiefhapjes

&

Trio van Zeeuwse oesters
gegratineerd, gemarineerd
cru

Tournedos van tongschar
duxelle, mosselen
curry

Angus beef “Rossini”
foie gras gebakken, groentepalet
krieltjes

Gebakken clementines
nougat-ijs, passievruchtencoulis
speculaascrumble


Prijs menu € 55.00
Aperitief, wijnen, koffie of thee met zoetigheden € 77.00





Facebook

Villa Maciek

Contactgegevens:

Dining Villa Maciek
Stefaan & Conny
Jonckheere-De Meyer


Aartrijkestraat 265
8820 Torhout

Tel/Fax: 050/222. 696
maandag en dinsdag gesloten